Landevejledninger

Regler i Norge

Norge er ikke med i EU. Det gør en stor forskel i forhold til de regler, du som dansk byggevirksomhed skal forholde dig til, når du ønsker at bygge i Norge. Se her hvad der gælder for dig.

Regler i Sverige

Sverige er Danmarks tredjestørste eksportmarked for byggevarer og -tjenester. Reglerne ligner de danske. Men læs på lektien hjemmefra, så du kan undgå ubehagelige overraskelser.

Regler i Tyskland

Tyskland er Danmarks vigtigste eksportmarked, også når det gælder eksport af byggevarer og -tjenester. Men reglerne er ikke nemme at overskue - bliv klogere her.

Regler på Færøerne og Grønland

Færøerne og Grønland er i rigsfællesskab med Danmark. Men når det gælder eksport af byggevarer og -tjenester, så fungerer de som selvstændige markeder. Dansk Byggeri har lavet to minivejledninger, der skal hjælpe at overskue reglerne.

Hvad betyder Brexit for din virksomhed?

Har din virksomhed salg i Storbritannien? Eller indgår britiske virksomheder i din værdikæde? Så vil Brexit få betydning for din virksomhed i forhold til moms, told, produktkrav mv. Se hvad du kan gøre allerede nu, og prøv regeringens online Brexit-tjekliste.

Andre lande

Hvert land har sine egne regler, og det er byggepladsens fysiske placering, der er bestemmer, hvilket lands regler der gælder. Undersøg derfor altid reglerne på forhånd.
Loading...
Scroll til top af siden