Byggemesser i udlandet

Udenlandske byggemesser er ligesom studieture en god kilde til faglig inspiration for både producenter og udførende. Få overblikket over de vigtigste messer og et par gode værktøjer.

Dansk Byggeris Messekalender

Se oversigten over de kommende messer og klik dig ind på linkene for yderligere information.

OBS! På grund af COVID19 er en del messer udskudt.

Et besøg på en byggemesse i et af vores nabolande kan være dit første skridt til eksport. Og at udstille på denne byggemesse måske det andet skridt. Få overblik over relevante byggefagmesser:

Byggefagmesser i udlandet

 

Udvalgte byggemesser på vores nærmarkeder

 • NordBau i Tyskland

  Tyskland er traditionelt et af byggeriets vigtigste eksportmarkeder. Dansk Byggeris Eksportanalyse marts 2020 viser, at danske bygge- og anlægsvirksomheder i 2019 eksporterede til Tyskland:

  • varer til en værdi 6,1 mia. kr.
  • tjenester til en værdi på 2,9 mia. kr.

   

  NordBau betegnes som Nordtysklands mest betydningsfulde messe for byggeri og er siden 1956 blevet afholdt hvert år i Neumünster. Næste gang er 9.-13. september 2020.

   

  Messen, der ligger kun 100 km syd for grænsen, er det ideelle udstillingsvindue for danske virksomheder, der ønsker at præsentere deres produkter for et internationalt publikum. Samtidig er det en god inspirationskilde til danske og udenlandske besøgende.

  Messen afholdes næste gang 9.- 13. september 2020

   

  I 2019 var der på messen godt 800 udstillere fra 13 lande, der viste både byggematerialer og komponenter, maskiner, håndværktøj og IT-løsninger. Besøgsprofilen er 60-40 for hhv. professionelle og slutbrugere (offentlige og private bygherrer), og i 2019 kom der godt 62.600 besøgende fra nær og fjern. Og så var messen udsolgt for 18. gang i træk.

   

  Dansk fællesstand

  Fællesstanden er en god mulighed for danske virksomheder, der gerne vil udstille gennem et færdig-koordineret koncept sammen med andre danske virksomheder og drage fordel af den store opmærksomhed og synlighed, der skabes gennem deltagelse på en fællesstand.

   

  Under mottoet ”Dänemark: Intelligent bauen – praktisch – effektiv” viser de danske udstillere - både ude og inde - alt fra vinduer, havehegn, værktøj, stålprofiler og byggemaskiner til energieffektive løsninger og arkitektegnede huse.

  I 2019 deltog der 20 danske virksomheder på NordBau, herunder IBF Betonvarer, Jely Huse og Lind Beton på fællesstanden, mens Contiga Tinglev valgte at stå med egen stor stand i hal 3.

  Danske Promovent var med som medudstiller hos et tysk firma og deltog desuden i en konkurrence om innovative klimavenlige løsninger, som de var blevet nomineret til.

  Herudover deltog store danske byggevareproducenter som H+H, Rockwool og Velux med egne tyske datterselskaber.
  I 2015 fejrede den danske fællesstand på NordBau 40-års jubilæum. H.K.H. Prins Joachim talte med flere af de danske udstillere – her i samtale med direktør Karsten Rewitz fra Contiga Tinglev A/S. 

   

  Har du interesse i at besøge messen eller være udstiller, kontakt venligst Nordbaus danske generalagent:

  Jan Hesselberg

  Bredeløkkevej 15 b
  4660 Store Heddinge
  Danmark
  Telefon: +45 74871036
  Fax: +45 56501037
  e-mail: jkh@nordbau.dk

   

  Link til NordBau.de

   

 • Byggefagmesser i Sverige


  Sverige er et vigtigt marked for den danske bygge- og anlægsbranche. Dansk Byggeris Eksportanalyse marts 2020 viser, at danske bygge- og anlægsvirksomheder eksporterede i 2019 til Sverige:

  • varer til en værdi af 5,2 mia. kroner
  • tjenester til en værdi af 1,6 mia. kroner.

  Dermed var Sverige vores tredje største eksportmarked efter Storbritannien Tyskland.

   

  Få faglig inspiration på Nordbygg i Stockholm

  Et besøg på en byggemesse kan være en god måde at få målt sig op mod konkurrenternes nyheder og få sat nogle møder op med potentielle kunder. Her to gode muligheder hos vores svenske naboer.

  Nordbygg er Nordeuropas største messe for byggeindustrien og ejendomsmarkedet. Den afholdes hvert andet år i Stockholm, og næste gang skulle have været i 2020, men er på grund af COVID19 udskudt til 20. - 23. april 2021. 

  I 2018 deltog over 900 udstillere, heraf mere end 200 fra udlandet. På besøgssiden kom tallet op på godt 48.000 besøgende.

  For Mere info kontakt Nordbyggs repræsentant i Danmark, Marianne Sjöberg.
  Tlf.: 26 15 91 98 stockholmsmassan@mail.dk

  Link til NordByggs hjemmeside


  Mindre fagmesser i Malmö og Göteborg

  Lidt tættere på Danmark afholdes der i Malmö og Göteborg lidt mindre men mere specialiserede fagmesser spredt hen over året. 

  Få overblik og mere info om de enkelte messer EasyFairs webside

 • Bygg Reis Deg-messen i Norge

  Norge er et af byggeriets vigtigste eksportmarkeder. Dansk Byggeris Eksportanalyse marts 2020 viser, at danske bygge- og anlægsvirksomheder i 2019 eksporterede til Norge:

  • varer til en værdi 3,3 mia. kr.
  • tjenester til en værdi på 1,4 mia. kr.

   

  Bygg Reis Deg er Norges største byggemesse. Hele 530 udstillere deltog på Bygg Reis Deg i 2019, og næsten 43.600 besøgende lagde vejen forbi hallerne - langt de fleste af dem professionelle.

  En særlig ting ved denne messe er, at også de norske entreprenører er blandt udstillerne og besøgende. Bygg Reis Deg afholdes i Lillestrøm, og næste gang er i dagene 20.-23. oktober 2021.

  Dansk fællesstand
  Også 2021 forventer den Danske Ambassade i Oslo og CFU, en del af Danish Export Association, at arrangere en dansk fællesstand på messen. 

  Læs mere om den danske fællesstand på Bygg Reis Deg

  Link til Bygg Reis Deg

   

 • Futurebuild i Storbritannien

  Storbritannien er et af byggeriets vigtigste eksportmarkeder. Dansk Byggeris Eksportanalyse marts 2020 viser, at danske bygge- og anlægsvirksomheder i 2019 eksporterede til Storbritannien:

  • varer til en værdi 3,5 mia. kr.
  • tjenester til en værdi på 17,2 mia. kr.

   

  Vi du se nærmere på mulighederne, kan du fx besøge Storbritanniens største grønne byggemesse, Futurebuild, der løber af stablen i dagene 2.-4. marts 2021 i London.

  Gå til Futurebuilds webside

   

   

   

Dansk Byggeris udstillervejledning

Skal du udstille for første gang?

Download Dansk Byggeris Udstillervejledning i Servicebutikken (kun med medlemslogin)

Få rabat på ATA Carnet

Skal du udstille i Norge eller et andet land uden for EU, skal du indfortolde varerne ved grænsen. Her kan et ATA Carnet gøre proceduren meget nemmere. Som medlem i Dansk Byggeri får du 50 % rabat på ATA Carnet hos Dansk Industri.

Læs mere om rabat på ATA Carnet

For mere info kontakt

AnitaKurowska Larsen
Chefkonsulent

Anita Kurowska Larsen

72160294 anl@danskbyggeri.dk
Læs mere
Loading...
Scroll til top af siden