Arrangementer og pjecer

Arrangementer og pjecer

Det er arbejdsgiverens opgave at sørge for, at alle ansatte får instruktion og uddannelse i at udføre arbejdet sikkert og sundhedsmæssigt forsvarligt. Find Dansk Byggeris pjecer og vejledninger her, og læs også om Arbejdsmiljøkonferencen og andre arrangementer

Find alle pjecer og vejledninger om arbejdsmiljø her

Lovpligtige kurser, certifikater og uddannelser

Lovpligtige kurser og certifikater

Til visse arbejdsopgaver som fx. truckkørsel, stilladsarbejde og asfalt kræves der særlige lovpligtige kurser og certifikater.
Læs mere om certifikater og kurser

Lovpligtige arbejdsmiljøuddannelser

For arbejdsmiljøgruppen er der krav om, at både medarbejdervalgt arbejdsmiljørepræsentant og arbejdsleder skal have gennemført den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.
Læs mere om arbejdsmiljøuddannelserne 

Dansk Byggeris Arbejdsmiljøkonference

Her kan du finde informationer om Dansk Byggeris årlige arbejdsmiljøkonference. Konferencen har hvert år et nyt tema, hvor der bliver zoomet ind på forskellige emner fra arbejdsmiljøverden. På siden her kan du finde materialer fra tidligere oplæg på konferencen samt finde information om kommende arbejdsmiljøkonferencer. 

Billederne er fra Arbejdsmiljøkonferencen 2020, hvor vi blandt andet fejrede CG Jensen A/S og Einar Kornerup A/S, der begge var nomineret til Arbejdsmiljøprisen 2020. 

 

Loading...
Scroll til top af siden