Vi gør klar til 1. september 2020

I forbindelse med sammenlægningen med Dansk Industri skal alle medlemsdata flyttes, og Dansk Byggeri er derfor nødt til at lukke ned for nogle områder af danskbyggeri.dk. Det sker fra om eftermiddagen den 27. august 2020 og frem til 1. september 2020, hvor vi åbner op for et nyt danskbyggeri.dk

For at sikre at vi får alle nødvendige data med over i Dansk Industris systemer, er vi nødt til at lukke ned for opdatering af Dansk Byggeris hjemmeside. Det betyder, at du fra den 27. august 2020 kl. 15 og frem til den 1. september 2020, ikke vil kunne tilgå Min side, rette/oprette brugere eller tilmelde dig et kursus via hjemmesiden.

Tilmelding til kurser
Det vil stadig være muligt at logge ind, og du vil stadig kunne se de kurser og arrangementer, som udbydes i øjeblikket. Tilmelding til et arrangement eller kursus, vil i perioden ske ved at henvende sig til vores kursusafdeling.

Bestilling af publikationer
Bestilling af publikationer og blanketter via hjemmesiden vil være muligt i hele perioden, men der må forventes en længere leveringstid, da varelageret fysisk skal flyttes til Dansk Industri på Rådhuspladsen.

Hvilke oplysninger flyttes?
Vi flytter alle medlemsoplysninger, såsom medlemskaber og rettigheder, loginoplysninger samt alle tilmeldinger til kurser og arrangementer.

Det er derfor ikke nødvendigt oprette dig som ny bruger den 1. september 2020. Kan du ikke huske dit kodeord, er det muligt at anmode om en nulstilling via ’Mangler du adgangskode?’, som du finder på loginsiden.

Ny hjemmeside
Tirsdag den 1. september 2020 åbner Dansk Byggeri en ny hjemmeside, hvor du kan finde alt indholdet fra den nuværende hjemmeside, men med et nyt design.

Som bruger får du adgang til en ny Min side, hvor du kan rette din bruger til, se og rette virksomhedsoplysninger, aktuelle kursustilmeldinger og meget andet.

Har du brugt Min side og valgt favoritter, vil de ikke blive flyttet med over. Men der findes en lignende løsning på den nye hjemmeside, hvor du kan markere favorit, når du er inde på en side. Det er også muligt på de enkelte sider, at anmode om at blive notificeret via mail, når siden opdateres.

Funktionaliteten på den nye Min side vil blive udvidet løbende over de næste måneder.

Loading...
Scroll til top af siden