AB-reglerne på din mobil

Hent vores nye app, så du altid har AB-reglerne på din mobil. Og bestil Dansk Byggeris fire nye AB-lommebøger, som du også kan have med i lommen.

Dansk Byggeri har lavet en app, så du altid kan finde AB-reglerne på din mobil. App’en er en web-app, så du finder den ved at gå ind på hjemmesiden ab.danskbyggeri.dk. Hvis du klikker ”føj til hjemmeskærm” på din telefon, vil den blive gemt som en app på telefonen.

Lommebøger
Den nye lommebog findes i fire forskellige varianter. De er gratis for medlemmer af Dansk Byggeri.

AB18, inkl. appendiks (tillægsbetingelser)
Denne udgave af lommebogen indeholder almindelige betingelser for arbejde og leverancer i bygge- og anlægsvirksomheder (den opdaterede AB92). Derudover indeholder hæftet appendikser (tillægsbetingelser), som kan anvendes sammen med AB18. AB18 er relevant, når bygherre ikke er forbruger.

AB 18 - Lommeudgave


ABT18, inkl. appendiks (tillægsbetingelser)
Denne udgave af lommebogen indeholder almindelige betingelser for totalentreprise med henblik på aftaler om totalentrepriser i bygge- og anlægsvirksomhed (den opdaterede ABT93). Derudover indeholder hæftet appendikser (tillægsbetingelser), som kan anvendes sammen med ABT18. ABT18 er relevant for totalentrepriser, når bygherre ikke er forbruger.

ABT 18 - Lommeudgave


AB-Forenklet
Denne udgave af lommebogen indeholder de forenklede almindelige betingelser for arbejde og leverancer i bygge- og anlægsvirksomheder. AB-Forenklet er relevant, hvor bygherre ikke er forbruger, og hvor der er tale om en mindre eller enklere entreprise.

AB Forenklet - Lommeudgave


AB-Forbruger
Denne udgave af lommebogen indeholder almindelige betingelser for arbejder om byggearbejder for forbrugere. Derudover indeholder hæftet en kopi af en standardkontrakt og aftaleseddel, som kan bruges enten direkte eller som inspiration til aftalerne med forbrugerne. AB-Forbruger er relevant, når du arbejder for hr. og fru Jensen.

AB Forbruger - Lommeudgave


Spørgsmål
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Byggeris juridiske afdeling på tlf. 72 16 00 00.

Loading...
Scroll til top af siden