Om Kursus & Udvikling

Om Kursus & Udvikling

I Kursus & Udvikling er vi ansvarlige for de mange åbne og regionale kurser og uddannelser, som Dansk Byggeri afholder. Desuden tilbyder vi virksomhedsudvikling og firmakurser.

I Kursus & Udvikling har vi et indgående kendskab til byggeriets vilkår og hverdagen hos medlemsvirksomhederne. Det er fundamentet for alle vores kursus- og rådgivningsydelser.

Uanset om du søger åbne medarbejderforløb, et internt firmakursus eller sparring omkring et udviklingsprojekt, er du sikker på at få et relevant mod- og medspil fra vores konsulenter.

Læs om firmakurser og virksomhedsudvikling her

Hvad kan vi hjælpe din virksomhed med?
Kontakt os, hvis du står med et akut problem, et spændende udviklingsprojekt eller søger kompetenceudvikling til dine medarbejdere.

Kontakt en af vores konsulenter, hvis du har et spørgsmål til et kursus eller er interesseret i kompetenceudvikling af dine medarbejdere. Her på siden finder du kontaktoplysninger på vores konsulenter og information om vores kompetencer og ansvarsområder.

Vores kursuskoordinatorer er ansvarlige for alt det praktiske i forbindelse med vores kurser og arrangementer. Hvis du har problemer med at tilmelde dig et kursus eller har et spørgsmål relateret til et konkret arrangement, er du velkommen til at kontakte en af dem.

Konsulenter

 • Ask Hesselager

  Chefkonsulent
  E-mail: ash@danskbyggeri.dk
  Telefon: 72 16 01 32
  Mobil: 30 34 59 45

  Ask har mere end 20 års erfaring som entreprenør og blev ansat i Dansk Byggeri i 2017. Han har sit fokus på den gode byggeproces og på at arbejde med værktøjer til at skabe effektive og produktive byggeprocesser gennem inddragelse af medarbejdere og samarbejdspartnere samt ved brug af it-værktøjer.

  Ask er konsulent i konsulenttjenesten BYGEFFEKT.NU. Herudover underviser han bl.a. i Lean Construction, Last Planner System, produktionsplanlægning, tidsplanlægning; herunder lokationsbaseret tidsplanlægning, logistikplanlægning og risikostyring.

 • Bo Neville

  Udviklingschef
  E-mail: bne@danskbyggeri.dk
  Telefon: 72 16 01 23
  Mobil: 27 800 500

  Bo Neville er chef for afdelingen Kursus & Udvikling og har været ansat i Dansk Byggeri siden oktober 2015.

  Bo Neville har 18 års erfaring med virksomhedsudvikling i byggeriet og en lang række andre brancher. Han har desuden undervist mere end 500 ledere og medarbejdere.

 • Brian Dahl Steinicke Thomsen

  Chefkonsulent
  E-mail: brt@danskbyggeri.dk
  Mobil: 21 31 59 74

  Brian var ansat i Dansk Byggeri fra 2007 til 2010 og kom tilbage igen i december 2017. Han er oprindeligt uddannet som bygningsingeniør og har en mastergrad i læreprocesser og organisatorisk udvikling.

  Brian har mange års praktisk erfaring fra bygge- og vindmøllebranchen, hvor han har arbejdet med projektledelse og ledelse og optimering af projekter (Lean). Han har tidligere været projektleder, seniorprojektleder samt chef for byggeledere/Site Managers på byggeprojekter og on og offshore vindmølleprojekter.

  I Dansk Byggeri er Brians primære arbejdsområder udvikling og gennemførelse af programmer inden for projektledelse og ledelse.

   

 • Erik Vestergård

  Chefkonsulent
  E-mail: erve@danskbyggeri.dk
  Telefon: 72 16 02 74
  Mobil: 61 15 48 46

  Erik Vestergård er ansat som chefkonsulent med ansvar for Dansk Byggeris lovpligtige arbejdsmiljøuddannelser og relaterede kurser samt rådgivningsopgaver indenfor arbejdsmiljø. Herudover har han også ansvaret for samarbejdet med landets erhvervsskoler om undervisningen af byggeriets unge inden for arbejdsmiljø.

  Han har mange års erfaring som arbejdsmiljøprofessionel, underviser og leder samt omfattende erfaring med udvikling af arbejdsmiljø, uddannelser, ledelse og organisationer.

  Fundamentet for Erik Vestergårds tilgang til, hvordan virksomhederne får sikret et udviklende og forebyggende arbejdsmiljø med respekt for den enkelte og fællesskabet, er udvikling af viden, samarbejde og ledelse, der kan styrke arbejdsmiljøindsatsen i virksomhederne.

 • Flemming Grangaard

  Associeret chefkonsulent
  E-mail: fgr@danskbyggeri.dk
  Telefon: 72 16 02 28
  Mobil: 20 12 78 94

  Arbejdsområder

  Kalkulation, produktions- og entreprisestyring, Projektledelse og risikostyring, Sjakbajsuddannelse, Lean, IT-værktøjer og digitalt byggeri, Byggeriets Lederuddannelse

 • Lone Borup

  Chefkonsulent
  E-mail: lbo@danskbyggeri.dk
  Telefon: 72 16 02 98
  Mobil: 20 25 16 65

  Lone Borup har været ansat som kursusansvarlig i Dansk Byggeri siden 2006, og hun arbejder især med afdelingens lederkurser og Byggeriets Lederuddannelse.

  Herudover er hun proceskonsulent for udviklingsaktiviteter indenfor ledelse, kommunikation, personlig udvikling og teamudvikling.

  Det betyder, at hun gerne bidrager til at designe og gennemføre virksomhedsinterne udviklingsprojekter med inddragelse af for eksempel coaching og personprofiler. Lone arbejder desuden med facilitering af netværk, konfliktmægling og mediation.

 • Michael Høyer

  Chefkonsulent
  E-mail: mho@danskbyggeri.dk
  Telefon: 72 16 02 14
  Mobil: 40 41 67 34

  Michael har været ansat i Dansk Byggeri siden januar 2019.

  Michael har mange års erfaring med uddannelse, ledelse og projektledelse indenfor bygge- og anlægsbranchen og den tilhørende drift og vedligeholdelse af ejendomme og tekniske anlæg.

  Han har en ledelses- og ingeniørmæssig baggrund og omfattende erfaring med byggestyring, udvikling og oplæring af byggeledere/mellemledere og håndværkere.

  Michael har en systemisk tilgang med fokus på planlægning og formidling, effektive arbejdsgange og værdiskabende processer, kommunikation og arbejdsmiljø på byggepladsen samt kvalitets- og risikostyring.

  Michaels fagområde er udvikling og gennemførelse af Dansk Byggeris styringskurser samt udviklingsforløb i virksomheder med fokus på forbedringer.

 • Tommy Dotti

  Salgs- og planlægningskonsulent
  E-mail: todo@danskbyggeri.dk
  Telefon: 72 16 02 88
  Mobil: 60 66 35 37


  Tommy har været ansat i Dansk Byggeri siden september 2019 og er ansvarlig for salg og planlægning af Dansk Byggeris kurser og uddannelser. Han har bl.a. overblik over Dansk Byggeris firmakurser, generalforsamlinger, landsdækkende kurser samt kursus- og mødeaktiviteter i regioner og sektioner.


  Derudover er Tommy med til at planlægge markedsføringen af Dansk Byggeris kurser og uddannelser. 

Kursuskoordinatorer

 • Bettina Ougaard

  Kursuskoordinator
  E-mail: bou@danskbyggeri.dk
  Telefon: 72 16 02 59

  Bettina har været ansat i Dansk Byggeri siden 2004.

  Arbejdsområder                       
  Åbne, landsdækkende kurser, generalforsamlinger, firmakurser samt kursus- og mødeaktiviteter i regioner og sektioner.

   

 • Carina Noer Larsen

  Kursuskoordinator
  E-mail: cla@danskbyggeri.dk
  Telefon: 72 16 02 34

  Carina har været ansat i Dansk Byggeri siden marts 2018.

  Arbejdsområder
  Åbne, landsdækkende kurser, generalforsamlinger, firmakurser samt kursus- og mødeaktiviteter i regioner og sektioner.

 • Monica Kure Sørensen

  Kursuskoordinator
  E-mail: mks@danskbyggeri.dk
  Telefon: 72 16 01 26

  Monica har været ansat i Dansk Byggeri siden august 2016.

  Arbejdsområder
  Åbne, landsdækkende kurser, generalforsamlinger, firmakurser samt kursus- og mødeaktiviteter i regioner og sektioner.

   

Kursusguide og Kursusoversigt

Kursusguiden udkommer en gang om året (august/september) og giver dig et overblik over Dansk Byggeris omfattende udbud af kurser. Her kan du se den seneste udgave af Kursusguiden, som indeholder alle åbne kurser i 2020.

Download Kursusguide 2020 som PDF

 

 

 

Kursusoversigten udkommer en gang om året (februar) og giver dig et hurtigt overblik over de fleste af vores åbne kurser. Kursusoversigten udkommer sammen med Byggeriet, og du kan med fordel hive den ud og hænge den op på opslagstavlen på kontoret eller i skurvognen.

Download Kursusoversigt 2020 som PDF

Loading...
Scroll til top af siden