Nyt medlem

Nyt medlem

Velkommen som medlem i Dansk Byggeri. Det er vigtigt for os at yde dig den bedste medlemsservice.

Som nyt medlem kan det være svært at overskue de mange medlemstilbud, Dansk Byggeri har. Her på siden nedenfor får du nemt overblikket over de serviceydelser, Dansk Byggeri tilbyder dig.

Her finder du oplysninger om vores rådgivning, vores kurser og uddannelser og om mulighederne for markedsføring med Byg Garanti. Her kan du også læse kort om Dansk Byggeris rabataftaler til medlemmerne, om blanketter til download og om, hvordan du tilmelder dig Dansk Byggeris nyhedsbreve. Og så får du en intro til Dansk Byggeris politiske arbejde.

Glem ikke at følge Dansk Byggeri på Facebook, LinkedIn og Twitter.

Vores services:

 • Rådgivning

  Hos Dansk Byggeri får du rådgivning og svar på spørgsmål om personaleforhold, erhvervsjuridisk forhold, arbejdsmiljø eller uddannelse.

  Du får overenskomstdækning og rådgivning
  Som medlem af Dansk Byggeri er du automatisk dækket af overenskomst. Du får rådgivning om alle overenskomstmæssige og ansættelsesretslige forhold, samt om arbejdsmiljøretslige og socialretslige spørgsmål. Hvis der opstår uenighed mellem ledelse og medarbejdere, kan vi give fagretlig assistance – tit i form af mægling. Og kommer det til konflikt, har du mulighed for at opnå konfliktunderstøttelse.

  Læs mere om overenskomst og ansættelse
  Download ansættelsesbevis for timelønnede (Dansk Byggeri/BAT)

  Du får vejledning i erhvervsjuridiske forhold og aftaler
  I Dansk Byggeri er vi eksperter i entrepriseret og tilbudslovgivning, AB og andre emner, der har betydning for dig og din virksomhed på det erhvervsretslige område. Vi tilbyder også at vurdere din stilling, hvis der opstår uenighed mellem dig og en kunde eller en bygherre.

  Læs mere om erhvervsjuridiske forhold og aftaler


  Du får dækket dit behov for efter- og lederuddannelse
  Du får styrket dine egne og dine medarbejderes kompetencer gennem Dansk Byggeris brede udvalg af byggefaglige kurser og lederuddannelser. Ved en fortsat udvikling af virksomhedens kompetencer, opnår du større effektivitet og kvalitet i virksomheden.

  Se mere under kursus og udvikling på danskbyggeri.dk
   

  Du får vejledning i godt arbejdsmiljø
  Dansk Byggeri arbejder aktivt for at hjælpe dig til at styrke det gode arbejdsmiljø - både på politisk plan og helt konkret, med vejledning og redskaber til dit arbejde med arbejdsmiljøet i din virksomhed.

  Læs mere om arbejdsmiljø
   

  Du får byggeteknisk rådgivning
  Hos Dansk Byggeri får du byggeteknisk rådgivning. Du får en række konkrete værktøjer, der kan støtte din virksomheds faglige arbejde. Desuden arbejder Dansk Byggeri aktivt for at forbedre de erhvervstekniske forhold - fra standardiseringsarbejde til kvalitetssikring.

  Læs mere om byggeteknisk rådgivning

 • Bestil og download

  I Dansk Byggeris Servicebutik har du mulighed for at downloade eller bestille byggelitteratur og blanketter.

  Der er flere indgange til materialet i Servicebutikken:

  • Via emne-indgangen kan du finde materiale ud fra et bestemt emne
  • Du kan også søge efter materialer alfabetisk
  • Via fritekstsøgning på forsiden af Servicebutikken


  Kun medlemmer af Dansk Byggeri har adgang til samtlige materialer i Servicebutikken. Udvalgte materialer er forsynet med login, og som medlem logger du dig ind ved hjælp af dit brugernavn og kodeord.

  For at bestille varer skal du være logget ind med dine personlige brugeroplysninger. Alle priser er inklusive moms. Dog kan der forekomme et forsendelsesgebyr ved bestillinger under 500 kr.

  Alle downloads er gratis.

  Her kan du læse mere om, hvordan du benytter Servicebutikken, leveringsbetingelser og privatlivspolitik.

  Leveringsbetingelser

  Privatlivspolitik

 • Kursus og udvikling

  Dansk Byggeri tilbyder en lang række kurser og virksomhedsudvikling til medlemmer. Som medlem af Dansk Byggeri kan du komme på et af vores mange kurser til en fordelagtig medlemspris. Vi tilbyder:

  • Kurser, der er åbne for alle
  • Korte regionale kurser for medlemmer
  • Interne firmakurser og virksomhedsudvikling i din virksomhed


  Du kan se alle de aktuelle kurser på hjemmesiden og i kursuskataloget, som bliver sendt til dig en gang om året.

  Se alle kurser her

  Se regionale medlemskurser her


  Virksomhedsudvikling

  Kursus og udvikling tilbyder virksomhedsudvikling og interne firmakurser til medlemspris. Vores konsulenter har mange års brancheerfaring og stor erfaring med undervisning af byggeriets praktikere.

  Vores skræddersyede kurser og udviklingsforløb tager afsæt i din virksomheds udfordringer, og vi tilpasser undervisningen i samarbejde med jer. 

  Læs mere om virksomhedsudvikling 

   

   

   

   

 • Byg Garanti

  De fleste kunder ønsker at bruge en byggevirksomhed med garanti. Det viser flere undersøgelser. Derfor er Byg Garanti en konkurrencefordel for dig, og du kan med fordel bruge ordningen i markedsføringen af din virksomhed.

  Dansk Byggeri laver hvert år landsdækkende kampagner for Byg Garanti, og du kan her finde materialer til at markedsføre din egen virksomhed med Byg Garanti:

  Byg Garantis hjemmeside


  Hvad er Byg Garanti?


  Byg Garanti dækker kundens tab som følge af fejl og mangler ved et håndværksarbejde, hvis et medlem af Dansk Byggeri har tabt en sag ved Byggeriets Ankenævn - fx på grund af konkurs, død, ophør eller lignende.

  • Byg Garanti dækker arbejde udført for private kunder på deres private bolig.
  • Byg Garanti dækker det beløb, som forbrugeren har fået tilkendt i Byggeriets Ankenævn, men maksimalt 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag.
  • Byg Garanti gælder i 3 år for synlige fejl og 10 år for skjulte fejl.
  • Byg Garanti dækker kun, hvis virksomheden er medlem af Dansk Byggeri, når aftalen indgås.
  • Byg Garanti gælder for den person, der har indgået aftalen med håndværkeren.


  Byg Garanti dækker

  • Tab som følge af håndværksmæssige mangler ved arbejder, der er udført på forbrugerens private bolig, når arbejdet er aftalt med et medlem af Dansk Byggeri
  • Tækkearbejder, hvis virksomheden er medlem af Dansk Tækkemandslaug, når aftalen bliver indgået
  • Tagmalerarbejder, hvis virksomheden er medlem af Dansk Byggeri Tagmalerforening, når aftalen bliver indgået


  Byg Garanti dækker IKKE

  • Arbejder på udlejningsejendomme, ejerlejlighedsejendomme og andelsboligejendomme er ikke dækket af garantiordningen, når det er en type arbejde, der sædvanligvis laves som fælles arbejde og betales som fællesudgift. Byg Garanti dækker altså ikke, hvis bygherren (aftaleparten) er en forening
  • Arbejder på erhvervsejendomme
  • Arbejder der udgør en del af et nybyggeri med en samlet entreprisesum på over 1.000.000 kr. inkl. moms.


  Hvad kan du bruge Byg Garanti til?

  På Byg Garantis hjemmeside finder du alt, hvad du har brug for af information til dig og til dine kunder. 

  Information til dine kunder
  Information til dig

  Byggeriets servicekoncept
  Byggeriets Servicekoncept hjælper dig til at lave klare aftaler og give en god service - og det er en god forretning.

  Læs mere om Byggeriets Servicekoncept

  Byggeriets ankenævn
  De færreste undgår, at de af og til får en klage over et stykke arbejde, som de har lavet. Klagen kan være berettiget eller uberettiget.

  Læs mere om, hvordan du håndterer klagen rigtigt

 • Rabataftaler

  Som medlem af Dansk Byggeri har du adgang til en lang række fordelagtige rabatordninger med bl.a. bil-, benzin- og værktøjsforhandlere og teleselskaber.

  Formålet med Dansk Byggeris rabataftaler, indkøbsordninger og kommercielle tilbud er at skaffe medlemmerne bedre og billigere leverancer på en række sekundære forretningsområder. Det sker gennem rabataftaler (fx telefoni og diesel), driften af de kommercielle datterselskaber, der på markedsvilkår tilbyder ydelser inden for beregning og kvalitetskontrol og endelig via drift af Servicebutikken.

  Dansk Byggeris rabataftaler

  Dansk Byggeris datterselskab
  Byggeriets Kvalitetskontrol A/S

 • Presse & Politik

  Dansk Byggeri arbejder for at sætte en slagkraftig dagsorden på udvalgte erhvervspolitiske områder.

  Synlighed har topprioritet i Dansk Byggeri, men for også at få indflydelse skal pressearbejdet være suppleret af god dokumentation, analyser og politisk netværksarbejde, som flytter hegnspæle på de valgte fokusområder - til gavn for medlemmerne og deres virksomheder. 

  Fokusering afholder imidlertid ikke Dansk Byggeri fra også at være et aktivt og tilgængeligt erhvervspolitisk talerør i bredest mulige forstand. 

  Presse og politik i samspil
  Pressearbejdet i Dansk Byggeri handler om at skabe bæredygtige relationer til medierne på alle niveauer, så Dansk Byggeri bliver et naturligt kildevalg på redaktionerne. Den politiske indsats skal effektivt og målrettet understøttes af pressearbejdet ved:

  • at udbygge og vedligeholde gode presserelationer
  • at sætte politisk dagsorden i medierne gennem analyse og dokumentation
  • at sikre, at pressearbejdet er målrettet og bredt orienteret faglig, regionalt og mediemæssigt
  • en tæt monitorering af presseindsatsen, benchmark og medietræning
  • samarbejde med medlemsvalgte og medarbejdere


  Se Dansk Byggeris nyheder og presse

 • LeverandørService

  Dansk Byggeri tilbyder, at du kan bruge LeverandørService til betaling af fakturaer fra Dansk Byggeri.

  Vi vil gerne have, at du får mere tid til det, der giver dig værdi. Når du er tilmeldt LeverandørService hos Dansk Byggeri, slipper du for indbetalingskort eller bankoverførelser i netbanken. Vi trækker betalingen for lønsum, deltagelse i kurser mv. direkte fra kontoen i din virksomheds pengeinstitut efter aftale med dig. Og der er ingen omkostninger for din virksomhed. 

  Tilmeld dig

  Du skal blot indtaste dit medlemsnummer, bankkontooplysninger og CVR-nr. for at tilmelde din virksomhed til LeverandørService.

  LeverandørService online tilmelding


  Du bevarer overblik og får mindre papirarbejde
  Vi sender fortsat fakturaer ud med almindelig betalingsfrist, hvor du kan se, hvor mange penge vi trækker. Du får altså samme information som i dag samt besked om, hvornår pengene bliver trukket.

  Mulighed for at afvise betaling
  Du kan afvise betalingen op til to dage efter, at betalingen er gennemført. Hvis betalingen allerede er gennemført, vil pengene blive tilbageført til din konto.

  Betaling sker til tiden
  På grund af travlhed eller ferie kan det ske, at regninger ikke bliver betalt til tiden. Med LeverandørService vil regningerne altid blive betalt til tiden. Du undgår derfor rykkere og gebyrer. Regningerne betales altid på sidste rettidig betalingsdag.

Loading...
Scroll til top af siden