Kommunernes erhvervsvenlighed 2020

Dansk Byggeris analyse af kommunernes erhvervsvenlighed giver et overblik over de kommunale rammevilkår for virksomhederne.

Kommunen er den offentlige myndighed, som virksomhederne oftest er i kontakt med. Kommunen har derfor stor betydning for, hvor nemt og attraktivt det er at drive virksomhed i Danmark. Dansk Byggeri rangordner, hvor det er lettest og sværest at drive virksomhed i Danmark. Analysen er afsluttet juni 2020.

Kortlægning af erhvervsvilkår

For at få et overblik over de kommunale rammevilkår for virksomhederne, har vi kortlagt kommunernes erhvervs- og byggevenlighed i en samlet analyse. Analysen er bygget op af 22 parametre, som alle siger noget om, hvordan det er at drive virksomhed i den enkelte kommune. Derefter er kommunerne inddelt i en samlet rangering fra 1 til 98.

Vi håber, at kommunerne vil søge inspiration i analysen og bruge den til at lære af hinanden, så vi sammen kan skabe endnu bedre vilkår for at drive virksomhed.

Dansk Byggeri måler kommunal erhvervsvenlighed hvert år, fordi det nytter. Det skaber konstruktiv dialog om virksomhedernes vilkår på tværs af kommuner.

Torben Liborius Erhvervspolitisk Direktør, Dansk Byggeri

Kontakt

TorbenLiborius
Erhvervspolitisk direktør

Torben Liborius

72160106 tli@danskbyggeri.dk
Læs mere
SebastianKaldahl
Konsulent

Sebastian Kaldahl

29386885 skh@danskbyggeri.dk
Læs mere
Loading...
Scroll til top af siden