Regnskabsanalyser

Årets regnskabsanalyse viser, at virksomhederne i bygge- og anlægsbranchen har en uændret overskudsgrad på 4,6 procent i forhold til sidste år. Læs analysen og benchmark din virksomhed mod resten af branchen.

I regnskabsanalysen for 2019 kan du læse om sundhedstilstanden hos virksomhederne i bygge- og anlægsbranchen. Derudover er der også en gennemgang af seks delbrancher, som fx murerne eller tømrerne. Du kan derfor både sammenligne din virksomhed med hele branchen eller med udvalgte dele.

I år er der samtidig fokus på, hvordan den danske bygge- og anlægsbranche kan gøre en konkret forskel i forhold til FN's verdensmål. Over en fjerdedel af virksomhederne i bygge- og anlægsbranchen oplever øget efterspørgsel efter bæredygtige løsninger - en efterspørgsel der kun vil komme til at stige. Dansk Byggeri fokuserer i første omgang på ni ud af de 17 verdensmål og kommer med konkrete forslag til hvilke tiltag, virksomhederne kan tage for at arbejde med de ni verdensmål.

Benchmark din virksomhed - mål den op mod branchen

I samarbejde med Deloitte tilbyder vi udarbejdelsen af et gratis benchmark for Dansk Byggeris medlemmer.

Benchmarket giver dig mulighed for at sammenligne din virksomhed med branchens nøgletal på udvalgte nøgletal gennem de seneste 3 år. Branchens nøgletal er opdelt i branchen som helhed, sammenlignelige virksomhedsstørrelser og den delbranche din virksomhed tilhører.

De udvalgte nøgletal er baseret på analyse af bygge- og anlægsbranchen 2014, der blandt andet omfatter resultat pr. ansat, soliditetsgrad, afkast af investeret kapital m.v.

 

For at få et benchmark, bedes du tage kontakt til

Kontakt

AndreasFernstrøm
Analysechef

Andreas Fernstrøm

72160144 afe@danskbyggeri.dk
Læs mere
Loading...
Scroll til top af siden